Generala Horvatovića 28
11000 Belgrade
+381 62 244 100
+381 11 644 1206
Pon - pet: 8.30 - 20.00
Sub: 8.30 - 14.00
Mamografija 5000,00 din

Multislajsni Skener

Zakazivanje snimanje rezultat i razgovor sa doktorom u jednom danu. Primenom savremenog CT aparata do pouzdane dijagnoze uz minimalnu dozu zračenja. Nalaz za 60 minuta

Cena

Ultrazvuk Pregledi

Ultrazvučni Pregledi Dijagnostika

Ultrazvuk/Ultrazvučni Pregled Beograd

predstavlja jednostavnu i apsolutno bezbednu dijagnostičku metodu.

Ultrazvukom mogu da se otkriju stanja koja po pacijentna mogu da budu od životne važnosti tako da dijagnostika u samoj ambulanti daje rezultate.

Dijagnoza ultrazvukom je nezamenjiv metod koji odmah upućuje pacijenta da dalji tok lečenja a lekarima daje odlične rezultate dijagnoze.

Soldo Medicina poseduje jedan najsavremenijih ultrazvukova poslednje generacije i stručno osoblje visokokvalifikovano da obavi ultrazvučni pregled i da pravu dijagnozu na osnovu rezultata i uputi na dalje preglede ili lečenje.

                                    Cena

Rendgen DIjagnostika

Rendgen Pluća ( RTG pluća )

SOLDO MEDICINA ima veliko iskustvo u rendgen snimanjima, aparatom koji ima mogućnost skopije i grafije za sve vrste nativnih i kontrastnih snimanja. Vrhunska oprema, iskusan stručni kadar i profesionalan odnos prema radu garancija su uspešnih i kvalitetnih snimaka kao preduslov tačne dijagnoze.

Radiografija je bezbolna i neinvazivna metoda dijagnostike. Ovom dijagnostikom koja se radi pomoću X zraka može da se uradi dijagnostika mekih tkiva i kostiju.

                                                                         Cena