SOLDO MEDICINA: KOMPLETNA DIJAGNOSTIKA NA JEDNOM MESTU

Gde uraditi privatno pregled Mamografija Beograd ?

Privatno Mamografija Pregled Beograd

Jedno od pitanja mnogih žena je gde mogu privatno da urade mamografski pregled odnosno ultrazvuk dojke u Beogradu.Uglavnom žene vole da taj pregled urade privatno na nekoj od privatnih klinika.

Soldo medicina zakazivanje, snimanje i tumačenje završavaju se u jednom danu.
Primenom savremenog aparata do pouzdane dijagnoze uz minimalnu dozu zračenja.

mamografja privatno snimanje beograd

Kada se rano otkrije rak dojke je obično izlečiv, pa je stoga izuzetno važno da svaka žena radi samopregled dojki, a posle 40-te godine i redovne kontrolne preglede kod lekara. Prim. dr Marija Dimčić, radiolog sa ogromnim iskustvom, napominje da bi sve žene posle 45-te godine morale  na mamografiju bar jednom u dve godine, a posle 50-te i svake godine.
Osim mamografije, redovne kontrole podrazumevaju i ultarzvučni pregled dojki, a tačan ritam redovnih pregleda odrediće lekar. Poseban značaj mamografskog pregleda i ostalih dijagnostičkih metoda je je smanjenje stope smrtnosti od raka dojke njegovim ranim otkrivanjem.

Mamografija je, bez sumnje,  najbolja dijagnostička metoda za otkrivanje promena u dojkama.  Njome se opisuju mase, mikrokalcifikacije, poremećaji strukture, asimetrija i prikaz limfnih žlezda u pazuhu.  Poliklinika “Soldo medicina” poseduje digitalni mamograf  koji osim bolje vizualizacije omogućava i da se slika uvećava i ponovo tumače nalazi.

Tumačenje nalaza mamografije radi prim. dr sci med  Marija Dimčić.